La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona col·labora en aquesta iniciativa.

Com a novetat, tothom que tingui el Carnet Jove de l’Ajuntament de Tarragona tindrà l’entrada gratuïta a les projeccions amb el segell REC Jove.

En la 24a edició, que se celebrarà del 4 al 8 de desembre, es consolida el GenREC després de la bona acollida que van tenir les activitats “Joves Programadors” i “Jurat Jove” en l’edició anterior. L’objectiu de les activitats del GenREC és dotar als joves d’un primer contacte amb la indústria cinematogràfica i fer-los partícips de l’experiència com a membres del jurat o com a possibles programadors cinematogràfics.

Joves Programadors
El REC, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona, convida els joves a crear la seva proposta cinematogràfica de programació per al festival. A través de quatre sessions impartides per professionals del sector en actiu, els participants tindran unes nocions sobre el món dels festivals cinematogràfics i la gestió cultural. A més a més, “Joves Programadors” també inclou altres activitats dins del festival configurant així una oferta formativa d’octubre a desembre.

Per rebre més informació de les sessions i sumar-se al projecte Joves Programadors cal inscriure’s en el formulari que es troba a la pàgina web del festival AQUÍ fins al 27 d’octubre.

Jurat Jove
Des del 2013, el REC dona l’oportunitat als joves entre 18 i 30 anys a participar activament en el festival amb l’entrega del premi del Jurat Jove. Una bona experiència per aquells iaquelles que els agrada el cinema per gaudir de les projeccions i conèixer la indústria de prop, participar activament en l’oferta cultural de la ciutat i conèixer joves amb els mateixos
interessos.

Com a membres del Jurat Jove, els participants assistiran a totes les projeccions de la competició internacional Opera Prima. A partir de la seva valoració, i amb una deliberació final conjunta, decidiran la proposta mereixedora del premi del Jurat Jove.

Per a participar cal inscriure’s en el formulari que es troba a la pàgina web del festival (AQUÍ) fins al 18 de novembre. Per a participar és imprescindible tenir disponibilitat del 4 al 8 de desembre, els dies que se celebra el festival.