El 21 d’octubre estaran disponibles els primers abonaments a un preu reduït.

A principis de desembre, Tarragona acollirà la 24a edició del Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC. El festival se centra en les operes primes dels creadors i de les creadores audiovisuals. És a dir, el REC s’especialitza en la primera o segona pel·lícula dels nous talents emergents.

El públic podrà gaudir de diferents sessions durant aquests dies. La programació “focus in” consta d’una selecció de pel·lícules vinculades a una temàtica; enguany, els xiuxiuejos. Hi haurà sessions matinals al Teatret del Serrallo, batejades com “sessions vermut”. La “pantalla Tàrraco” forma part d’aquelles projeccions que es faran en diferents espais patrimonials de la ciutat. El primer dia del festival, 4 de desembre, i abans de la projecció inaugural del REC, hi haurà una mostra dels millors curtmetratges realitzats per autors i autores de Tarragona en una secció anomenada “Talent Local”. Per acabar, el festival també crea oferta per la canalla i ofereix una selecció de pel·lícules infantils i per a tots els públics,
el RECXics.

El GEN REC és la part del festival enfocada al públic jove i que els involucra en dues modalitats: joves programadors i jurat jove.

Durant el 4 i 8 de desembre, la ciutat serà capital de referència, també, per la indústria cinematogràfica. Els organitzadors del REC organitzen diferents activitats, xerrades i trobades per potenciar la promoció del talent emergent dins del sector. Aquestes activitats queden programades sota el paraigua del RECLab.

Per anar obrint boca, el REC ofereix unes sessions prèvies durant tots els dijous de novembre al CaixaForum de Tarragona. Les entrades d’aquestes projeccions es poden adquirir pròximament a través de la pàgina web del CaixaForum Tarragona.