El REC farà una selecció dels millors curtmetratges d’autoria tarragonina per projectar-los el 4 de desembre al Teatre Tarragona

S’obre la convocatòria per presentar curtmetratges de qualsevol gènere de ficció i documental els quals els seus autors o autores siguin nascuts o residents a la província de Tarragona. La iniciativa, coneguda en edicions anteriors com Autors de Tarragona i ara rebatejada com a Talent Local, pretén fer una selecció de curtmetratges per projectar al Teatre Tarragona abans de la sessió inaugural, el 4 de desembre, i continuar promocionant els joves creadors. Aquesta és una de les diverses activitats relacionades amb el talent propi.

A més a més del vincle amb la província de Tarragona, es demana que els curtmetratges participants s’hagin realitzat entre gener de 2023 i setembre del 2024 i tinguin una durada d’entre 15 i 30 minuts.

Per aquesta selecció de curtmetratges han exhibit les següents directores i directors de la ciutat Jesús Monllaó, Maria Pagès, Jose Luís Montesinos, Gerard Gil, Manel Raga, Adrià Guxens o Marta Arjona, entre altres.

Per rebre més informació de les sessions i sumar-se al projecte Talent Local cal inscriure’s en el formulari que es troba a la pàgina web del festival AQUÍ fins al 27 d’octubre.